BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 666877
Hirdetés feladvaFeladva: 2020. 05. 27.
TelepülésHely: Szokolya
KategóriaKategória: Iroda, üzlet, telephely, ipari ingatlan

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÁSOK részére ajánlom ezt a Szabadidő központot. 35

Ár: 350.000.000 ft

BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÁSOK részére ajánlom ezt a Szabadidő központot.  35

Kiváló befektetési lehetőség, Börzsöny legszebb községében Szokolyán..
A Börzsöny legmagasabban fekvő és legkisebb medencéjében Szokolyán a Sólyomvölgy- Házigrány területén eladásra kínálok 29.4 HA összefüggő fejlesztési területen, beruházásokkal és meglévő tervek alapján Szabadidő és Sportcentrumot.
A területen kialakítandó egységek közművesítése részben megtörtént. Rendelkezésre áll (3x160 A) földkábellel kiépített villanyvezeték, gázcsatlakozás kialakítva, csatorna és vízhálózat a telekhatártól kb. 300 méterre megtalálható. A kiépítéshez szükséges engedélyek adás-vételkor rendelkezésre állnak. A vízellátást jelenleg a Lesvölgyi patakból oldják meg szivattyúkkal.
A fejlesztési terület alatt, van a PANNON VÍZLENCSE, ahol 1 db hideg víz és 1 db termálvíz kutatófúrásra meg vannak a vízjogi létesítési engedélyek.
A Projecten belül kialakításra kerülhet:
Sípálya, nyári bob pálya, ezekhez tartozó kiszolgáló létesítménye (Turista ház, Apartmanok, Gépjárműparkolók), Extrém Sport és Kalandpark, Víztározó valamint Botanikai Tanösvény.
A beruházás helyszíne Szokolya határában, a Duna partján fekvő Kismarostól 6,5 km távolságra található, közúton onnan közvetlenül megközelíthető, de fontos kapcsolatot jelent – főként turisztikai szempontból a Kismaros és Királyrét közti erdei kisvasút is. A változatos táj remek túrázási lehetőségeket kínál. A Börzsöny nagy része nemzeti park. A Csóványosról tárul elénk az ország egyik legszebb panorámája a Dunakanyarral és észak felé a Magas-Tátrával. Az ingatlan turisztikai pályázatra is alkalmas.
Megközelítése: Váctól Balassagyarmatig közlekedő piros színű kisvasúttal, M2 főútvonalon és a 12-es úton, komppal Nagymarosról megközelíthető. A befektetés gyors megtérülése garantált egy megfelelő tőkeerős szakmai háttérrel. Igény szerint betekintésre megkaphatják a komplett tervezetet.
Ár: 350.000.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550
Hely: Szokolya


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz