BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 667821
Hirdetés feladvaFeladva: 2020. 02. 11.
TelepülésHely: Dejtár
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó családi ház Dejtár központjában.

Ár: 11.000.000 ft

Eladó családi ház Dejtár központjában.

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
Eladó családi ház Dejtár központjában.
Nógrád megye északi részén Dejtár település központjában,a Szabadság útja 11. szám alatt, kínálok eladásra 1394 m2-es körbekerített telken 225 m2-es családi házat. Az eredeti 115 m2-es vályogépítésű házhoz 1985-ben hozzáépítettek egy 100 m2-es kétszintes téglaépítésű házat, melynek tetőzetét egy szintre hozták a régi házzal. A régi házba üvegezett verandán keresztül jutunk be, ahol 20 m2-es, 14 m2-es, 22 m2-es szoba és 8 m2-es kamra található. Ez a ház kompletten felújításra szorul. A régi házhoz 1985-ben B30-as téglából hozzáépítettek egy kétszintes házat kefnis betonfödémmel és cserépborítással. A ház alsó szintjén garázs, 1 szoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba,konyha és kazánház lett kiépítve. Az emeleti részre külön bejárattal egy beton lépcsőn keresztül jutunk fel, ahol, előszoba, utcafronton két nagyszoba, az egyik szobából erkélyre tudunk kimenni, WC, zuhanykabinos fürdőszoba található. A téglaépület fűtése gázkonvektoros és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott radiátoros hő leadással. Az emeleti szinten padlófűtés is ki lett alakítva. A régi ház vályogépítésű, fafödémes és cserépborítású, fűtése kályhákkal megoldott. A régi ház folytatásában istálló, műhely, tároló és kocsiszín található. Az elkerített telek folytatásában további 4609 m2-es telek van, ami a vételár részét képezi.A telken ásott kút és pince található.
Ajánlom befektetésként, falusi turizmus kialakításának lehetőségére, vagy olyan családnak, aki szeretne egy gazdasági farmot létrehozni.
A terület közbiztonsága kiváló, a lakosság összefogásának, egymásra figyelésének köszönhetően. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a nyugodt, kiegyensúlyozott falusi életet, itt biztosan megtalálja számítását. Dejtár község Nógrád megye nyugati részében található. Budapesttől 70 km-re a Börzsöny és a Cserhát hegységek közötti völgyben helyezkedik el, különösen szép vidéken. Kiválóak a természeti adottságai, ennek köszönhetően igazán tiszta és egészséges a levegője, szép a környezete.
Balassagyarmattól 13 km-re, a 22 számú főközlekedési úttól 3 km-re, a 2. sz. úttól 6 km-re, az Ipoly folyó bal partján helyezkedik el.
Irányár: 11 000. 000.-Ft
BÉRLET - CSERE NEM LEHETSÉGES.
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550


Kulcsszavak:
családi ház, ingatlan


Hirdető honlapja
Hely: Dejtár


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz