BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 663000
Hirdetés feladvaFeladva: 2018. 11. 18.
TelepülésHely: Vámosmikola
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó családi ház Vámosmikola központjában. 7.5 M Ft

Ár: 7.500.000 ft

Eladó családi ház Vámosmikola központjában. 7.5 M Ft

Remek lehetõség vállalkozás, befektetés céljából ez a családi ház Vámosmikolán.
Vámosmikolán, a Börzsöny hegység nyugati lábánál fekvõ, Pest megyei, idegenforgalmi szempontból kiemelt település központi részén, eladásra kínálok 264 m2-es, 5 szobás, 4 fürdõszobás, 3 konyhás családi házat. Jelenleg az épület utcafronti részén 37 m2-es külön bejáratú üzlethelyiség, raktár és konyha található. Az udvarba fedett bejárón keresztül jutunk be és ott 3 külön bejáratú lakás lett kialakítva.
1-es lakás 75 m2-es (elõtér, konyha, fürdõszoba, szoba).
2-es lakás 134 m2-es (elõszoba, fürdõszoba, konyha és 2 szoba).
3-as lakás 55 m2-es (konyha, fürdõszoba és szoba)
Az ingatlan tégla és vegyes falazatú, 2 éve felújított cseréptetõvel. Víz , villany, emésztõ van, gáz az utcában. A lakások fûtése cserépkályhával és vaskandallóval megoldott. Az udvarban téglaépítésû 3 db tároló lett építve és gépjármû beállási lehetõség is van. Az ingatlan per és tehermentes és megállapodás esetén, 2 hónapon belül megvehetõ. Az épület komplexum a központi elhelyezkedése miatt számtalan lehetõséget kínál, közösségi célokra, vállalkozások számára, vendéglátói, idegenforgalmi célokra és falusi turizmusként minõsített vendégházként is. A település folyamatosan fejlõdik, az utóbbi években több külföldi magánszemély is vásárolt itt ingatlant. A település közbiztonsága kiváló és az itt élõ emberek közvetlensége példa értékû. A Börzsöny hegység közelsége miatt a környéken vadásztársaságok is mûködnek.Vámosmikolán keresztülhalad a Szobot (20 km) Parassapusztával (17 km) összekötõ országút, melyrõl a község területén ágazik el a Tésára (8 km) vezetõ mellékút. Az Ipoly híd és közút a 2,5 km-re lévõ Ipolypásztó felé újjáépítés alatt áll. A buszközlekedés megfelelõ, A terület idegenforgalmi szempontból igen jelentõs, a Börzsöny hegység közkedvelt kiránduló helye, a természetvédelmi terület közelsége miatt is.
Irányár: 7.500.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetõk a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Hirdető honlapja
Hely: Vámosmikola


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter