BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 671836
Hirdetés feladvaFeladva: 2024. 06. 13.
TelepülésHely: Szokolya
KategóriaKategória: Eladó ház

Szokolyán a Hunyadi utcában, családi ház dupla garázzsal eladó. 17 M Ft

Ár: 17.000.000 ft

Szokolyán a Hunyadi utcában, családi ház dupla garázzsal eladó. 17 M Ft

Szokolyán családi ház dupla garázzsal TELEK ÁRON eladó.

ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS! 19.9 M Ft-ról 17 M Ft-ra FIX áron.

Szokolyán, a Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő hangulatos település központi részén, erősen felújításra szoruló családi házat valamint garázs és tárolót kínálok eladásra!
A 890 m2-es telek (40 m hosszú és 22. 5 m széles) nagy lejtésű, teraszos kialakítású, két utcáról is megközelíthető. A telek felső részén 1920-as években épült, földszintes L alaprajzú felújításra szoruló lakóépület (nettó 69 m2) található.
A telek alacsonyabb fekvő, Hunyadi utca felőli végében egy 65 m2-es téglaépítésű garázs és tároló épület található. Lehetőség van a garázs és a tároló lakássá átalakítására is.
A földszintes L alaprajzú épület kontyolt összetett nyeregtetős kialakítású, fő tartószerkezeti elemei, kő falazat, fa-födémes, hagyományos alsó-kötőgerendás torokgerendás fedélszerkezet.
A családi ház kő alapra, vegyes kő falazattal, borított fafödém gerendás ácsszerkezet és hornyolt cserépborítással épült.
A lakóingatlanban L alakú üvegezett verandás előszoba (9.5 m2), konyha (15.5 m2), WC ( 2 m2), fürdőszoba (4 m2), szoba (15 m2) valamint nagyszoba (23 m2) található. A lakóingatlan összközműves (víz, villany, gáz és szennyvíz bekötéssel rendelkezik.
Fűtése fatüzeléses kályhák és elektromos fűtéstestek biztosítják, a használati meleg vizet elektromos bojler biztosítja.
A telken számos gyümölcsfa található, mérete lehetőséget ad konyhakert kialakítására.

Remek lehetőség vállalkozásoknak, befektetőknek.

Szokolya dinamikusan fejlődik, jó a közigazgatása, nő a lélekszám, vonzza a nagy városok lakóit gyönyörű földrajzi adottságai, természeti szépsége, és kiváló közlekedése miatt. Az ingatlan árak elérhetők, ezért hamar gazdára talál szinte, minden eladó ház. Nincs átmenő forgalom, csak a Királyrétre tartó turisták, kirándulók személyében. Nagy- Hideg-hegy - Magas - Tax turista és sí központ a 3 km hosszú sípályával és 5 felvonóval csábítja a tél szerelmeseit, nem kevésbé a Duna közelsége, és a börzsönyi túra útvonalak, a lovas tanyák, vendégházak, és a páratlan hegyi levegő.
Budapest 50 km, 40perc a Szob-Bp. Nyugati Pályaudvar vonalon zónázóval, Váctól autópálya, Iskola, óvoda, egészségház, üzletek, éttermek a közelben, minden amire szükség lehet!

Kérésre statikai szakvéleményt is tudok mellékelni.

Ár: 17. 000. 000.-Ft

Tel : 06-70-558-1160
Tel : 06-30-480-0339
Hely: Szokolya


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Email elérhetőség (ahová a hirdető választ írhat Önnek):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Tumblr     Twitter