BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 673662
Hirdetés feladvaFeladva: 2024. 07. 09.
TelepülésHely: Göd
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó ikerház fél Gödön.

Ár: 85.900.000 ft

Eladó ikerház fél Gödön.

Ezt a hirdetést magánszemély adta fel.
Kitűnő befektetés, Göd egyik legkedveltebb részén!

Göd vasútállomástól és a kis erdőtől mindössze néhány percre, rendezett arculatú elegáns környéken ajánljuk figyelmébe ezt a sokoldalúan hasznosítható ikerházat.
Az ingatlan 400 m2-es körülkerített telken, két szinten, 170 m2-es alapterületű, 7 + 2 fél szobás kialakítású.
Nyolc vagy kis átalakítással kilenc kisebb garzonként használható, rendszeres, kiszámítható bevételt és gyors megtérülést nyújtva új tulajdonosának. Az iker félben három földszinti garzonlakrészt találunk, ebből egy saját fürdőszobával és konyhával, két mini garzon zuhanyzóval és közös toalettel rendelkezik (a két egyszemélyes garzon használ egyet). A tetőtérben négy külön bejáratú, villany al mérővel, saját fürdőszobás (zuhanyzós) konyhasarokkal rendelkező mini garzont találunk. A kert hátsó részében külön lakrész, mely konyha, fürdő, két külön nyíló nagyobb szoba, kamra beosztású, saját leválasztott kertrésszel. Ez a hátsó épület, mely egy téliesített faház, két külön lakrészre is bontható, a második fürdő előkészítve biztosítja ezt a lehetőséget.
Amennyiben szeretne egy biztos bevétellel, saját vállalkozást üzemeltetni, akkor ez ideális lehetőség az ön számára. A garzonok gyorsan kiadhatóak, folyamatos, kiszámítható jövedelmet biztosítva. Az ingatlan kezelése is megoldható, ha csak a pénzügyi résszel kíván foglalkozni.

Kedvező ár: 85. 900. 000.- Ft

Tel: 06/30/4800/339Kulcsszavak:
ikerház, ház, ingatlan

Hely: Göd


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Email elérhetőség (ahová a hirdető választ írhat Önnek):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Tumblr     Twitter