BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 667012
Hirdetés feladvaFeladva: 2022. 09. 15.
TelepülésHely: Legénd
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó remek kivitelezésű családi ház Legénden. 67.5 M Ft

Ár: 67.500.000 ft

Eladó remek kivitelezésű családi ház Legénden. 67.5 M Ft
Eladó kétszintes családi ház, nagy telekkel Legénd községben.

Ha nem szeretne építkezéssel bajlódni, ha élvezni kívánja a családi ház által nyújtott előnyöket és azt, hogy ezzel a lakással mindent készen megkap, akkor megtalálta álmai otthonát!
Budapesttől 60 km-re, a csendes, nyugodt Nógrád megyei Legénd községben, 2465 m2-es bekerített telken, 1998-ban épült, 230 m2-es kétszintes remek kivitelezésű családi ház eladó! A ház Porotherm 30-s téglaépítésű, 5 cm-es külső Drywit szigetelésű, betonfödémes, tetőzete cserépborítású. Az ingatlan földszintjén előszoba, utcafrontján 2 nagyszoba, kamra, kádas fürdőszoba, folyosó, étkezős konyha, nagy nappali, ahonnan falépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol előszoba, kabinos fürdőszoba, 3 különnyíló szoba, étkezős konyha, nappali valamint mosókonyha található. Az emeleten lévő utcafronti szobákból az erkélyre lehet kijutni. A földszinti szobák laminált lapozásúak és a többi helyiség járólapozású. Az emeleti szobák padlószőnyegesek és a többi helyiség járólapozásúak.Az épületben víz, villany, gáz és csatorna bevezetve. Az ingatlan fűtését gázcirkóval megoldott, de vegyes tüzelésű kazán is biztosít alternatív megoldást. A meleg vizet gázbojler biztosítja. Igény szerint a képeken látható bútorok is az ajánlat részét képezik. A telken téglaépítésű garázs, fedett gépkocsi beálló, sütögető valamint gazdasági ólak találhatók. A kert gondozott, szőlő és termő gyümölcsfák, bokrok és növények díszítik. A kert öntözése gyűrűs kútról történhet. A tulajdonos grátiszként hozzáad 3800 m2-es külterületi telket, közvetlenül a saját telke mellett. A település nagyszámú holland érdeklődőt vonz, már egész kolóniát is kialakítottak. A családi ház kisebb felújítása után és a központi elhelyezkedése miatt értékes ingatlanja lehet, akár két generáció részére.
A település megközelíthető a 2-es főúton Nézsán keresztül, vasúti közlekedés nincs. Nevezetességei:
1/ Római katolikus templom, melynek védőszentje Nagyboldog asszony.
2/ Evangélikus templom, Barokk stílusban épült 1807-ben.
3/ Káldy kúria.
4/ Nyári kastély.
5/ Legénd üdülő faluja.
A legéndiek ősi múltjukat máig őrzik, így az olyan rendezvények alkalmával, mint a falunap, gyakran öltöznek népviseletbe.

Ajánlom nagycsaládosoknak, akik szeretik a csendes falusi és meghitt családi életvitelt. A telek nagysága biztosítja egy család megélhetését is.

Irányár: 67. 500. 000.-Ft

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi László krt. 84. 1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza

Hirdető honlapja
Hely: Legénd


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz