BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 665173
Hirdetés feladvaFeladva: 2019. 02. 12.
TelepülésHely: Vác
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó remek luxus ingatlan, Vác déli villa negyedében..

Ár: 54.900.000 ft

Eladó remek luxus ingatlan, Vác déli villa negyedében..

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítõ iroda adta fel.
Eladó remek luxus ingatlan, Vác déli villa negyedében..
Dunakanyar legszebb városában, Vác déli részén kiépült villa negyedében, 330 m2-es telken, 186 m2-es remek kivitelezésû és újszerû tégla építésû , luxus ingatlant kínálok eladásra. Az eladásra kínált háromszintes családi ház, teljesen felújítva, kiváló állapotban van. A ház pince szintjén kazánház, mosókonyha, konditerem tusolóval és finn szauna található. Földszinten elõszoba, tusolós fürdõszoba, utcafronton szoba, ami irodaként is mûködtethetõ, amerikai konyhás étkezõ nagy nappalival található. A nappaliból egy 18 m2-es pihenõ teraszra jutunk ki, amely alatt tároló helység lett kialakítva. Az emeleti szinten nagy nappali van, ahonnan szinteltolással lépcsõn jutunk fel a tetõtérbe, ahol hálószoba, erkélyes szoba, kádas fürdõszoba és gardrob tároló lett kiépítve.Az ingatlan extrái: zárt garázs 2 autó részére, szauna, jakuzzis kád, kialakított saját kondi terem, medence, igényes kivitelezésû és gondozott füvesített kert. A kert locsolását és a medence feltöltését fúrt kútból szivattyúval oldják meg. Az igényes ingatlan biztonságát, riasztó rendszer és járõrszolgálat látja el. Az ingatlan pár percre van a régi 2 fõúttól. Infrastruktúra vonat, busz pár percre elérhetõ.Ajánlom több generációs család részére vagy akár PANZIÓ KIALAKÍTÁSÁRA.
IRÁNYÁR : 54.990.000.-Ft
CSERE IS ÉRDEKEL SZÕDLIGET , GÖD VONZÁSKÖRZETÉBEN KISEBB HÁZRA ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL.

Miért érdemes Vácra költözni?
Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitûnõ iskolák mûködnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 fõiskola. ) . A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, jó munkalehetõség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidõvel ) teszi vonzóvá Vácot.Budapest irányából könnyen megközelíthetõ autóval az M2-es autóúton és a 2-es fõúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedõ kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedõ rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felõl is megközelíthetõ a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest – Ipolyság – Krakkó útvonal elkerüli a várost.

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetõk a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel: 06-30-493-2550


Kulcsszavak:
családi ház, ház, ingatlan


Hirdető honlapja
Hely: Vác


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter