BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 668117
Hirdetés feladvaFeladva: 2019. 02. 24.
TelepülésHely: Vác
KategóriaKategória: Eladó ház

Eladó sorházi lakás Vácon a Rezeda utcában. 31.9 M ft

Ár: 31.900.000 ft

Eladó sorházi lakás Vácon a Rezeda utcában. 31.9 M ft

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
Eladó sorházi lakás Vácon a Rezeda utcában.
Vác-Deákvár kert városias csendes környezetében, a Rezeda utcában eladásra kínálok két generációs 110 m2-es háromszintes sorházi lakást, 15 m2-es garázzsal (alatta pince)és 100 m2-es előkerttel.
A lakás földszintjén előtér,WC, nappali, étkezős konyha, tároló helyiség található.Az ingatlan első szintjére szép kivitelezésű csigalépcsőn jutunk fel , ahol nagyszoba, hálószoba, kádas fürdőszoba WC-vel lett kialakítva.
A második szintre is csigalépcsön jutunk fel , ott nagyszoba, hálószoba és zuhanyzós fürdő áll rendelkezésünkre.A lakás tégla építésű , betonfödém kialakítású és a tetőzet cserép borítású. Az ingatlan fűtését és a használati melegvízet gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással.
esztétikai felújítás után költözhető az ingatlan.
A terület infrastruktúrája kiváló, a központi elhelyezkedése miatt a bevásárló üzletek, iskola, óvoda, gyógyszertár pár percre elérhető. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mivel zsákutcában található, így csak azok használják a, akik ott laknak.Csendes, nyugodt zöldövezeti környék.
Ajánlom két generáció összeköltözésére , több gyermekes család vagy befektető részére.
Ár: 31.900.000.-Ft FIX ÁR - ALKU NÉLKÜL
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Miért érdemes Vácra költözni?
Hétvégi kirándulások kiinduló pontja ( bicikli túra a Duna-kanyarban, gyalog túra a Börzsönyben ). Számos neves sportegyesület van Vácon (kézilabda, labdarúgás, evezés stb.) Kitűnő iskolák működnek a városban ( 17 óvoda, köztük egy Waldorf, 10 általános iskola, 9 középiskola, a Boronkay Gimnázium országos hírnévre tett szert és 3 főiskola. ) . A jó oktatáson túl a súlyponti kórház, jó munkalehetőség, Budapest közelsége és tömegközlekedési kapcsolata ( három vonat megy a Nyugatiba óránként, fél órás menetidővel ) teszi vonzóvá Vácot.Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval az M2-es autóúton és a 2-es főúton, a Nyugati pályaudvarról 25 perc alatt zónázó vonatokkal a MÁV 70-es számú Budapest–Vác–Szob-vasútvonalán, autóbuszon vagy biciklivel a Duna mellett futó Budapest-Szob kerékpárúton, nyáron pedig a Budapest és Esztergom között közlekedő kirándulóhajókkal is. A Dunán egész évben közlekedő rév köti össze Tahitótfaluval, így Esztergom vagy Szentendre felől is megközelíthető a város. Amióta megépült a 2/A út (M2 autópálya), a Budapest – Ipolyság – Krakkó útvonal elkerüli a várost.


Kulcsszavak:
sorházi lakás,


Hirdető honlapja
Hely: Vác


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter