BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 669176
Hirdetés feladvaFeladva: 2021. 02. 25.
TelepülésHely: Budapest
KategóriaKategória: Egyéb szolgáltatás

Gree klíma forgalmazás

Ár: megbeszélés szerint

Gree klíma forgalmazásGree klíma – egy klímás sikertörténet

Miért is jó választás a világ legnagyobb klímagyártó cégének termékét választania? Mi mindent tud egy Gree klíma? Valóban olyan csendesen és gazdaságosan működik, ahogy hirdetik? Elsősorban azért jó Gree klímát szereltetni otthonunkba, irodánkba, mivel a gyár kifejezetten a klímák gyártására specializálódott, ezen a területen igyekszik minél tökéletesebb termékeket előállítani.

A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készüléke képes leolvasztásra. Ennek téli üzemmód esetén van jelentősége: ekkor a kültéri egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna a nagy hidegben, ha nem lenne az automatikus leolvasztás funkció, mely rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

Sok típusnál a beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük klímánkat, így mire hazaérünk, már egy kellemes hőmérsékletű lakás vár minket otthon.
További extra dolog az I feel funkció, melynek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében.

https://klimaaruda.hu/gree-klima.htmlKulcsszavak:
gree klíma, klíma, Gree klíma beszereléssel, split klíma, klímaszerelés


Hirdető honlapja
Hely: Budapest


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz