BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 669169
Hirdetés feladvaFeladva: 2019. 11. 15.
TelepülésHely: Budapest
KategóriaKategória: Egyéb szolgáltatás

Japán Fujitsu klímák forgalmazása és szerelése

Ár: megbeszélés szerint

Japán Fujitsu klímák forgalmazása és szereléseA Fujitsu klíma mellett természetesen a legnyomósabb érv egyszerűen a valódi japán technika, mely japán minőséget is takar. Ezért is jár a Fujitsu klíma mellé akár 10 év garancia!

A Fujitsu klíma minőségi berendezései A–A+++ energiahatékonysági besorolása, csendes működése kiemeli a márka minőségét. Klímái energiatakarékosak.A csendes működés segíti az Ön otthonát is kényelmessé és komfortossá varázsolni. További nagy előnye a tartósság, a kellemes dizájn, illetve a kedvező ár-érték arány. A legjobban keresett split klímák mellett megtalálható kínálatukban a kazettás, légcsatornázható, parapet és a multi inverteres klíma típusok is.

A klímaberendezések szűrő rendszerei rendkívül hatékonyak, képesek az áramoltatott levegőt jelentősen megszűrni, ezáltal friss, tiszta levegőt juttatni a helyiségbe, sőt, ionizálják is azt.

A Fujitsu klíma ajánlható mindenkinek, akinek a minőség fontos az életében. A hosszú garancia és az extra funkciók Önt is garantáltan elégedetté teszik! Keressen minket új Fujitsu klímájáért! http://www.klima-budapest.eu/fujitsu.htmlKulcsszavak:
fujitsu klíma, klíma, fujitsu klíma beszereléssel, split klíma, klímaszerelés


Hirdető honlapja
Hely: Budapest


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz