BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 667927
Hirdetés feladvaFeladva: 2019. 02. 01.
TelepülésHely: Kuba
KategóriaKategória: Egyéb szolgáltatás

Karibi hajóút Havannából

Ár: mindegy

Karibi hajóút Havannából

2019. november 25. – december 4.

Részvételi díj:

315.300 Ft/fő-től 2fő/belső kabin elhelyezéssel

363.600 Ft/fő-től 2 fő/ablakos kabin elhelyezéssel

561.200 Ft/fő-től 2 fő/balkonos kabin elhelyezéssel
1 nap: Indulás menetrendszerinti repülővel Havannába. Fakultatív transzfer a hotelbe, szobák elfoglalása majd szabadprogram.

2. nap: Fakultatív kirándulás: Reggel old timer autókkal indulunk a hotelből egy Havannát áttekintő városnézésre, amely érinti a Malecon tengerparti sétányát, a Paseo-n lévő villákat, a Forradalom térét majd az óvárosba érünk, amely 1988 óta az UNESCO világörökség része. Itt gyalogosan városnézés során megismerkedünk a Havanna Club Rum Múzeumban a rumkészítéssel, melyet meg is kóstolunk a belőle készült Guarabana koktéllal együtt. Folytatva az óvárosi sétát érintjük a Fegyverek terét, a Kormányzói palotát, a helyi piacokat, a Szent Ferenc teret a Tőzsde palotával és az Assisi Szent Ferenc templommal, majd a Katedrális tér és a Öreg tér következik. Ebéd egy tipikus, helyi kubai étteremben, melyet egy kubai zenekar koncertje és táncosok előadása fűszerez. Az ebéd után megnézzük a Capitoliumot és a Forradalmi múzeum szabadtéri tárlatát, ahol a híres Granma hajót is láthatjuk, melyen Fidel és a többi forradalmár partra szállt, hogy a forradalmat elindítsák. Délután az MSC Armonia fedélzetére szállunk, elfoglaljuk a kabinunkat, vacsora a hajón, majd irány a Havanna éjszakai élete. Fakultatív látogatás 21:30 és 23:30 között a Havannai Tropicana Cabaret-be, a világ egyik leghíresebb mulatójába, ahol megtekintünk egy látványos show és revüműsort. A kétórás program során, három színpadon, élő nagyzenekar előadásában, több mint 150 táncos és énekes produkcióját nézhetjük meg lenyűgöző díszletek között. A program preferált asztalt és bőséges italfogyasztást tartalmaz: 1/4 üveg „Anejo" rum, egy pohár pezsgő, snack és egy üdítő személyenként. Hajónk éjszaka a kikötőben marad.

3. nap: Mai napon hajónk még Havannában lesz. Fakultatív kirándulás: Egész napos kirándulás a Havannától 170 km-re lévő festői szépségű Vinales völgybe, amelyet az UNESCO 1999-ben a világörökség részévé nyilvánított. A mészkőszirtes, barlangokban is gazdag tájat karsztosodás alakította ki, melyet a Vinales-i kilátóról csodálunk meg. Az itt lévő egyedi klíma kiválóan alkalmassá teszi a területet növénytermesztésre, s a híres kubai szivar, a „Habano" alapanyagát is itt termelik. Programunk során ellátogatunk egy dohányültetvényre, ahol megismerkedünk a dohánytermesztés folyamatával. Ezt követően csónakázunk a Cueva del Indio Indiánbarlangban, Kuba legrégebbi barlangrendszerében. Kora délután ebéd egy helyi család biogazdaságának magánétteremben, majd séta a biofarmon, ahol megismerjük a helyi zöldségeket és gyümölcsöket. Estére visszatérünk Havannába, a hajóra, amely éjszakai 23.55-kor elindul Belize irányába.

4. nap: Egész napunkat a hajón töltjük, ahol kipróbálhatjuk a hajó minden szolgáltatását.

5. nap: Reggel 8.00-kor kikötünk Belizben. Javasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: másfél órás buszozással érjük el a Tower Hill-et, ahol az Új-folyón csónakba szállunk és hajózunk azon, miközben sok madár és hüllő kerülhet a szemünk elé. Így érkezünk Lamanai-ba, amelynek a neve maya nyelven „alámerült krokodilt”, s 3000 évig folyamatosan lakott település volt, s fénykorában a lakosság száma 20 ezer fölé emelkedett. Ez a túra tartalmaz egy teljes svédasztalos ebédet a helyszínen. Másik javasolt fakultatív program: strandolás a Starfish privát szigeten, ahol a fehér homokos partot, kristálytiszta kék tengert és kókuszpálmák árnyékát élvezhetjük. A program tartalmaz egy ebédet üdítővel. 17.00-kor újra elindul a hajónk.

6. nap: Ma Hondurasba, Roatán szigetére érkezünk 8:00 órakor. Javasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: rövid szigettúra kis busszal vagy taxival, amelynek során érintünk ajándéktárgy- és élelmiszer boltokat, felmegyünk egy kilátópontra, ahonnan csodás a kilátás a sziget egy részére, a kikötőre, majd strandolás a gyönyörű West bay beachen. Délután 17.00-kor kihajózunk és folytatjuk utunkat.

7. nap: Ma Mexikóba kötünk ki reggel 8.00-kor Costa Mayan, Mahahual településnél. Javasolt fakultatív program idegen nyelvű idegenvezetéssel: félnapos kirándulás autóbusszal a 700-as években épült Chacchoben maya romvárosba, ahol megismerkedhetünk a különböző épületek funkcióival és egy nagyon jó állapotban megmaradt piramissal. Másik javasolt fakultatív program: Transzfer „gumikerekű nádfedeles vonatszerű szerkezettel” a kikötőtől 2-3 km-re délre lévő Mahahual Beach-re, ahol élvezhetjük a homokos, pálmafás tengerpartot és a Karib-tenger kényeztetését, megkóstolhatjuk Mexikó ízeit a tengerparti éttermekben és bárokban. Strandolás után transzfer taxival a kikötőbe, ahol a turistáknak szánt bazárok portékái között válogathatunk. 18.00-kor indulunk Cozumel szigete felé.

8. nap: Reggel kiköt a hajónk Cozumel szigeténél. Javasolt fakultatív program angol ny

Hirdető honlapja
Hely: Kuba


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter