BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 672392
Hirdetés feladvaFeladva: 2023. 05. 24.
TelepülésHely: Magyarország
KategóriaKategória: Egyéb szolgáltatás

Kerma szivacsos falpanel: Kényelmes és hangelnyelő megoldás a belső térben

Ár: megbeszélés szerint

Kerma szivacsos falpanel: Kényelmes és hangelnyelő megoldás a belső térbenA Kerma szivacsos falpaneljei kényelmes és hangelnyelő megoldást kínálnak a belső terekben. Ezek a panelek speciális szivacsos anyagból készülnek, amelyek javítják az akusztikai tulajdonságokat és csökkentik a zajokat, ezáltal kellemes és nyugodt környezetet teremtenek.

A szivacsos falpanelek rendkívül puha és kellemes tapintásúak, így különösen alkalmasak olyan helyekre, ahol a komfort és a hangszigetelés kiemelten fontos. Emellett könnyen telepíthetők és könnyen kombinálhatók más falburkolatokkal, így sokoldalúan alkalmazhatók otthonokban, irodákban, stúdiókban és egyéb helyszíneken.

A Kerma szivacsos falpaneljei stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek a térnek. Az elérhető színek és textúrák széles választéka lehetővé teszi, hogy testre szabhasd a falburkolatot az adott helyiség stílusához és hangulatához.

Ha kényelmet, hangelnyelést és egyedi megjelenést szeretnél a belső tereidben, érdemes megfontolnod a Kerma szivacsos falpaneljeinek alkalmazását. Fedezd fel a Kerma.hu kínálatát, és találd meg a saját kényelmes és hangszigetelő megoldásodat a szivacsos falpanel segítségével!

Hely: Magyarország


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Tumblr     Twitter