BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 671095
Hirdetés feladvaFeladva: 2021. 12. 16.
TelepülésHely: Magyarország
KategóriaKategória: Mezõgazdaság

Nagy teljesítményű vadriasztó gázágyú

Ár: 93.500 ft

Nagy teljesítményű vadriasztó gázágyúProgramozható vad- és seregélyriasztó gázágyú növelt teljesítménnyel

A gázágyú propán-bután gáz és levegő megfelelő elegyének időzített begyújtásával nagy hangerejű robbanást hoz létre, melynek
köszönhetően elriaszthatók a károkozó madarak és vadállatok, ezáltal megvédhetők többek között a termőterületek, gazdasági udvarok és a halastavak is.
A védhető terület nagysága jellemzően 4-5 hektár, ez függ a növény kultúrától, terep adottságoktól és az időjárástól.
A készülék nem tartalmaz mechanikus alkatrészt, ezért szinte karbantartás mentes. A kivitelezésből és a felületvédelemből adódóan tartós, időjárás álló konstrukció.A gázágyú működéséről egy fejlett mikroprocesszoros vezérlő gondoskodik, amelynek segítségével Ön egy grafikus kijelzőn keresztül könnyedén beállíthatja a kívánt üzemi paramétereket.

A működtetés felügyeletmentes, a készülék magától ki-be kapcsol a program beállításoknak megfelelően. Beüzemelést követően 4 szabad programhely áll rendelkezésre, amelyek az adott célnak megfelelően konfigurálhatók. A programok időzíthetők napszakoknak megfelelően, így pl. az éjszakai, délelőtti, vagy délutáni időszakokban eltérő intenzitású riasztás érhető el, ezzel elkerülhető a monotonitás (a monotonitáshoz hozzászokhatnak az elriasztani kívánt állatok). A beállítás kiterjed továbbá a detonációk számára, a robbanások között eltelt időre, illetve ezek ismétlődésének rendjére. A robbanások hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosításával, így 90-140 dB közötti hangteljesítmény érhető el.

A Wild Control NK52 gázágyúk Magyarországon gyártott professzionális készülékek, magyar szervízháttérrel és ügyfél támogatással.

A feltüntetett ár kereskedelmi nettó ár, és a 27% forgalmi adót nem tartalmazza.
Kulcsszavak:
vadriasztó, seregélyriasztó, gázágyú


Hirdető honlapja

Hely: Magyarország


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz