Ez a hirdetés pillanatnyilag inaktív :(

a(z)
Eladó lakás
kategóriába

Hasonló hirdetések:

lakás eladó + garázs

Ezt a hirdetést magánszemély adta fel.
 Lakás + garázs !
Miskolcon a Győri kapuból nyíló Báthori utcában felújított 51 nm.es 2 szobás 4.emeleti lakás kedvező áron eladó.
A fűtési szezonban a hat havi átlagban a rezsi 20.000 Ft alatt van a közös ktg-el együtt.
A tulajdonos eladáskor szerződésben vállalja,hogy a garázs eladásakor a vevő részére elővásárlási jogot biztosít.
A garázs külön nem eladó.
.Kulcsszavak:
Lakás és garázs eladó
Ezt a hirdetést magánszemély adta fel. Lakás + garázs ! Miskolcon a Győri kapuból nyíló Báthori utcában felújított 51 nm.es 2 szobás 4.emeleti lakás kedvező áron eladó. A fűtési szezonban a hat havi átlagban a rezsi 20.000 Ft alatt van a közös ktg-el együtt. A tulajdonos eladáskor szerződésben vállalja,hogy a garázs eladásakor a vevő részére elővásárlási jogot biztosít. A garázs külön nem eladó. . Kulcsszavak: Lakás és garázs eladó ...

Megnézem

Duplakomfortos csendes luxus lakás Pesterzsébet központban

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
Duplakomfortos csendes luxus lakás Pesterzsébet központban

Kitűnő ár-érték arányban ELADÁSRA kínálunk Pesterzsébet központjában, de mégis CSENDES, egyirányú mellékutcában egy újszerű, ERKÉLYES, minden luxussal felszerelt lakást, 2008-ban épült LIFTES társasház 3. emeletén.

A ingatlanhoz garázs is tartozik, amely a lakással együtt opcionálisan megvásárolható.

A lakás minden apró részletében igényesen kidolgozott, kifejezetten tágas és világos. Az amerikai konyhás nappaliban kényelmes étkező is helyet kapott. A méretre készült nívós beépített konyhabútor a legmodernebb gépekkel felszerelt. Mindkét hálószoba nagy méretű és külön bejárattal rendelkezik.
A nagyobbik hálószobához tartozik egy külön, saját bejáratú, kényelmes méretű fürdőszoba, így ös
Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel. Duplakomfortos csendes luxus lakás Pesterzsébet központban Kitűnő ár-érték arányban ELADÁSRA kínálunk Pesterzsébet központjában, de mégis CSENDES, egyirányú mellékutcában egy újszerű, ERKÉLYES, minden luxussal felszerelt lakást, 2008-ban épült LIFTES társasház 3. emeletén. A ingatlanhoz garázs is tartozik, amely a lakással együtt opcionálisan megvásárolható. A lakás minden apró részletében igényesen kidolgozott, kifejezetten tágas és világos. Az amerikai konyhás nappaliban kényelmes étkező is helyet kapott. A méretre készült nívós beépített konyhabútor a legmodernebb gépekkel felszerelt. Mindkét hálószoba nagy méretű és külön bejárattal rendelkezik. A nagyobbik hálószobához tartozik egy külön, saját bejáratú, kényelmes méretű fürdőszoba, így ös ...

Megnézem

Eladó csendes, napfényes 2 szobás lakás XV. Újpalota Szívében

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
XV. Kerület, Nyírpalota út, 53 m²-es, 8. emeleti, társasházi lakás

CSENDES, NAPFÉNYES LAKÁS ÚJPALOTA SZÍVÉBEN, A NYÍRPALOTA ÚTON! LEHETSÉGES?
IGEN!
Kizárólag a BALLA Ingatlan kínálatában korrekt áron eladó azonnal birtokba vehető 2 szobás, 53 m2-es lakás.

A lakás a vásárcsarnokkal szemben, a Nyírpalota út panelprogramban megújult 81-95 sz. szalagháza 8. emeletén van, de ablakai KELETI tájolással a parkos környezetbe épített házak által övezett PARKOS és parkolós területre néznek.
A Nyírplaota út forgalmából semmit nem hallani, amihez az új, hő- és hangszigetelt ablakok is hozzájárulnak.A redőnyök pedig védik a lakást a nyári hőségtől.
REZSIVÉDETT lakás, modern lapradiátorok, egyedileg mért távfűtés, de a lakás minden oldalról, felülről, alulról is vé
Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel. XV. Kerület, Nyírpalota út, 53 m²-es, 8. emeleti, társasházi lakás CSENDES, NAPFÉNYES LAKÁS ÚJPALOTA SZÍVÉBEN, A NYÍRPALOTA ÚTON! LEHETSÉGES? IGEN! Kizárólag a BALLA Ingatlan kínálatában korrekt áron eladó azonnal birtokba vehető 2 szobás, 53 m2-es lakás. A lakás a vásárcsarnokkal szemben, a Nyírpalota út panelprogramban megújult 81-95 sz. szalagháza 8. emeletén van, de ablakai KELETI tájolással a parkos környezetbe épített házak által övezett PARKOS és parkolós területre néznek. A Nyírplaota út forgalmából semmit nem hallani, amihez az új, hő- és hangszigetelt ablakok is hozzájárulnak.A redőnyök pedig védik a lakást a nyári hőségtől. REZSIVÉDETT lakás, modern lapradiátorok, egyedileg mért távfűtés, de a lakás minden oldalról, felülről, alulról is vé ...

Megnézem

Luxus felszereltségű ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás autóbeállóval Alsórákoson.

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
47 nm     65.500.000   2 szoba

Luxus felszereltségű ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás autóbeállóval Alsórákoson.

ELADÓ Zuglóban, kitűnő közlekedés mellett, Alsórákoson, egy minden igényt kielégítő, a mai kor elvárásainak maximálisan megfelelő luxus felszereltségű nívós kis lakás.
Az ingatlan egy 11 lakásos új építésű LIFTES társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lakás 100 %-ban elkészült, már a műszaki átadás IS megtörtént!

Ebbe a lakásba valóban CSAK be kell költözni!

Beosztása optimális,a tágas amerikai konyhás nappali és a kényelmes méretű hálószoba mellett elegáns fürdőszoba és praktikus, mindent elnyelő gardrób szoba kapott helyet a lakásban.
Fűtését és melegvíz ellátását a legkorszerűbb HÁZKÖZPONTI KAZÁN biztosítja. Közös költsége 12
Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel. 47 nm 65.500.000 2 szoba Luxus felszereltségű ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakás autóbeállóval Alsórákoson. ELADÓ Zuglóban, kitűnő közlekedés mellett, Alsórákoson, egy minden igényt kielégítő, a mai kor elvárásainak maximálisan megfelelő luxus felszereltségű nívós kis lakás. Az ingatlan egy 11 lakásos új építésű LIFTES társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lakás 100 %-ban elkészült, már a műszaki átadás IS megtörtént! Ebbe a lakásba valóban CSAK be kell költözni! Beosztása optimális,a tágas amerikai konyhás nappali és a kényelmes méretű hálószoba mellett elegáns fürdőszoba és praktikus, mindent elnyelő gardrób szoba kapott helyet a lakásban. Fűtését és melegvíz ellátását a legkorszerűbb HÁZKÖZPONTI KAZÁN biztosítja. Közös költsége 12 ...

Megnézem

XIV. kerület, Herminamező

42 nm   41.800.000 Forint   1+1 fél szoba    
Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
Vállalkozó kedvűek, befektetők figyelem, felújítandó lakás Zugló rózsadombján, Herminamezőn!

A Városligettől karnyújtásnyira, Zugló legexkluzívabb zöldövezeti részén, HERMINAMEZŐN ELADÓ egy 42 négyzetméteres, magasföldszinti, FELÚJÍTANDÓ lakás. A társasház 6 lakásos, kertes, nyugodt és rendezett. Az utca kisforgalmú, kifejezetten CSENDES!

A lakáshoz bejegyzetten tartozik 17 nm külön bejáratú, kertkapcsolatos, alagsori üzlethelyiség / minigarzon / műhely / labor / iroda / raktár / hobby szoba - ki minek szeretné használni, vagy akár ki is adható. Ezen kívül különálló épületben két zárható tároló helyiség is az ingatlan része, ami sok minden más mellett alkalmas kerékpár vagy akár motor tárolására is.
42 nm 41.800.000 Forint 1+1 fél szoba Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel. Vállalkozó kedvűek, befektetők figyelem, felújítandó lakás Zugló rózsadombján, Herminamezőn! A Városligettől karnyújtásnyira, Zugló legexkluzívabb zöldövezeti részén, HERMINAMEZŐN ELADÓ egy 42 négyzetméteres, magasföldszinti, FELÚJÍTANDÓ lakás. A társasház 6 lakásos, kertes, nyugodt és rendezett. Az utca kisforgalmú, kifejezetten CSENDES! A lakáshoz bejegyzetten tartozik 17 nm külön bejáratú, kertkapcsolatos, alagsori üzlethelyiség / minigarzon / műhely / labor / iroda / raktár / hobby szoba - ki minek szeretné használni, vagy akár ki is adható. Ezen kívül különálló épületben két zárható tároló helyiség is az ingatlan része, ami sok minden más mellett alkalmas kerékpár vagy akár motor tárolására is. ...

Megnézem

NAGYPOLGÁRI lakás BUDAI panorámával Zuglóban!

Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel.
XIV. kerület, Telepes utca

73 nm       2+1 fél szoba        55.000.000 Forint

A Bosnyák tér közelében, csendes MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ egy 73 nm-es, kitűnő elhelyezkedésű lakás, rendszeresen karbantartott, rendezett, igazi békeidőket idéző nagypolgári ház harmadik emeletén. A zárt és biztonságos folyosóról összesen 3 lakás nyílik.

A lakás jó állapotú, de felújítandó. A szobákban és a tágas előszobában is megőrizték a fa parkettát, csiszolás és lakkozás után újra a régi fényében ragyoghat. A gyönyörű mázolt ajtókon megmaradtak az eredeti rézkilincsek.
A konyha és a félszoba ablaka a Bosnyák téri templom tornyára néz, a két nagy szobából az utcára és a budai hegyekre látunk. A fürdőszoba a hálószoba és az előszoba felől is megközelíthet?
Ezt a hirdetést ingatlan közvetítő iroda adta fel. XIV. kerület, Telepes utca 73 nm 2+1 fél szoba 55.000.000 Forint A Bosnyák tér közelében, csendes MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ egy 73 nm-es, kitűnő elhelyezkedésű lakás, rendszeresen karbantartott, rendezett, igazi békeidőket idéző nagypolgári ház harmadik emeletén. A zárt és biztonságos folyosóról összesen 3 lakás nyílik. A lakás jó állapotú, de felújítandó. A szobákban és a tágas előszobában is megőrizték a fa parkettát, csiszolás és lakkozás után újra a régi fényében ragyoghat. A gyönyörű mázolt ajtókon megmaradtak az eredeti rézkilincsek. A konyha és a félszoba ablaka a Bosnyák téri templom tornyára néz, a két nagy szobából az utcára és a budai hegyekre látunk. A fürdőszoba a hálószoba és az előszoba felől is megközelíthet? ...

Megnézem

Miskolci 2 szobás lakás eladó

Ezt a hirdetést magánszemély adta fel.
Miskolcon a Győri kapui város részben a Báthori utcában felújított társasházi 2 szobás (külön nyíló) déli tájolású olcsó rezsijű 50 nm-es lakás most alkalmi áron eladó. A lakás téli hónapokban a közös költséggel együtt a rezsi nem éri el a 20.000 Ft-ot.Kulcsszavak:
Kedvező áron lakás ,2 szobás lakás eladó Miskolcon
Ezt a hirdetést magánszemély adta fel. Miskolcon a Győri kapui város részben a Báthori utcában felújított társasházi 2 szobás (külön nyíló) déli tájolású olcsó rezsijű 50 nm-es lakás most alkalmi áron eladó. A lakás téli hónapokban a közös költséggel együtt a rezsi nem éri el a 20.000 Ft-ot. Kulcsszavak: Kedvező áron lakás ,2 szobás lakás eladó Miskolcon ...

Megnézem

Miskolci 2 szobás lakás eladó + garázs

Ezt a hirdetést magánszemély adta fel.
A Győri kapu északi oldalán a Báthori utcában 2 szobás (külön nyíló) 51 nm-es felújított 4.emeleti lakás kedvező áron

 eladó. Fűtés szezonban a hathavi átlag még a 20.000 Ft-ot/ hó ktg-et sem haladja meg a közös ktg-el együtt.

A tulajdonos a lakás vásárlójának szerződésben elővásárlási jogot biztosít,amikor a garázs a eladásra kerül.

A garázs megvásárlására külön nincs lehetőség.
Ezt a hirdetést magánszemély adta fel. A Győri kapu északi oldalán a Báthori utcában 2 szobás (külön nyíló) 51 nm-es felújított 4.emeleti lakás kedvező áron eladó. Fűtés szezonban a hathavi átlag még a 20.000 Ft-ot/ hó ktg-et sem haladja meg a közös ktg-el együtt. A tulajdonos a lakás vásárlójának szerződésben elővásárlási jogot biztosít,amikor a garázs a eladásra kerül. A garázs megvásárlására külön nincs lehetőség. ...

Megnézem

Felújított lakás a Győri kapuban alkalmi áron eladó

Miskolcon a Győri kapui városrész északi oldalán a Báthori utcában 2 szobás (külön nyíló) felújított 4.emeleti gázos lakás alkalmi áron eladó.
A lakás téli hónapokban a rezsi + közös ktg-el együtt sem éri el a 20.000 Ft-ot.( ez számlákkal is alátámasztott)Kulcsszavak:
Felújított lakás a Győri kapuban
Miskolcon a Győri kapui városrész északi oldalán a Báthori utcában 2 szobás (külön nyíló) felújított 4.emeleti gázos lakás alkalmi áron eladó. A lakás téli hónapokban a rezsi + közös ktg-el együtt sem éri el a 20.000 Ft-ot.( ez számlákkal is alátámasztott) Kulcsszavak: Felújított lakás a Győri kapuban ...

Megnézem

Eladó tégla lakás Vácon a Karcsú Arzén utcában. 35.8 M Ft

Eladó tégla lakás Vácon a Karcsú Arzén utcában.

Vác belvárosában a Karcsú Arzén utcában, 4 percre a vasútállomáshoz eladásra kínálok 56 m2-es kétszintes + tetőteres tégla lakást, ami 1970-es években épült.
Az ingatlan beton alapra, tégla falazattal épült beton födémmel és palatetővel.
A lakásba fedett , üvegezett verandán keresztül jutunk be, ahol a földszinten folyosó, nappali főzőfülkével és fürdőszoba WC-vel található. A fürdőszoba meleg vizét FÉG típusú gázkazán biztosítja. A nyílászárók fából készültek, jó állapotúak.
Az első szintre masszív falépcsőn jutunk fel egy légteres tágas és világos nagyszobába.
A tetőtérbe, ahol egy hálószoba található, fém és fa kombinációs lépcsőn megyünk fel.
A szobák fűtését gázkonvektorok biztosítják. A lakáshoz nem tartozik telekrész.
Kisebb es
Eladó tégla lakás Vácon a Karcsú Arzén utcában. Vác belvárosában a Karcsú Arzén utcában, 4 percre a vasútállomáshoz eladásra kínálok 56 m2-es kétszintes + tetőteres tégla lakást, ami 1970-es években épült. Az ingatlan beton alapra, tégla falazattal épült beton födémmel és palatetővel. A lakásba fedett , üvegezett verandán keresztül jutunk be, ahol a földszinten folyosó, nappali főzőfülkével és fürdőszoba WC-vel található. A fürdőszoba meleg vizét FÉG típusú gázkazán biztosítja. A nyílászárók fából készültek, jó állapotúak. Az első szintre masszív falépcsőn jutunk fel egy légteres tágas és világos nagyszobába. A tetőtérbe, ahol egy hálószoba található, fém és fa kombinációs lépcsőn megyünk fel. A szobák fűtését gázkonvektorok biztosítják. A lakáshoz nem tartozik telekrész. Kisebb es ...

Megnézem

Honlap karbantartás: Weboldal Szerviz