BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 666757
Hirdetés feladvaFeladva: 2019. 01. 29.
TelepülésHely: Kemence
KategóriaKategória: Eladó ház

Remek családi ház Kemence csendes utcájában. 11.9 M Ft

Ár: 11.900.000 ft

Remek családi ház Kemence csendes utcájában. 11.9 M Ft

Remek családi ház Kemence csendes utcájában.
Nyilvános ismertető:
Kemencén az Ipoly völgyében, a csodálatos fekvésű Börzsöny északnyugati lábánál, a központtól 5 percre, 686 m2-s nagyon szép fekvésű sík telken, 81 m2-s családi ház eladó. A ház falazata B 38 cm-s téglából, betonfödémmel és cserépborítással épült 1969-ben és azóta is folyamatos felújításon ment keresztül. A kiemelt földszintre betonlépcsőn jutunk fel , ahonnan belépve az ingatlanban előszoba, étkezős konyha, főzőfülke, 2 és fél szoba , zuhanyzós fürdőszoba WC-el valamint padlásfeljáró található. A családi ház hangulatos melegét cserépkályhával és gázcirkóval biztosítják radiátoros hő leadással. Az ingatlanba vezetékes ivóvíz, villany, gáz be van vezetve, a szennyvízelvezetésre emésztő szolgál. 2015-ben a ház tetőszerkezetének lécezése kicserélve és a cserép átrakva,ablakai is kicserélve új műanyag hőszigetelésűre. A ház szuterénjében nyári konyha és tároló helyiség lett kialakítva. A telken téglaépítésű fáskamra, ásott kút, szalonnasütögető, gondozott kert és gyümölcsfák találhatók. Az udvarba gépjárművel be lehet állni. A telek nagysága miatt lehetőség van a család részére megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt ,valamint lábas jószágokat tartani. Tisztító festés után remek családi háza lehet egy családnak. Ajánlom azoknak, akik szeretik a csendes falusi életvitelt és a meghitt családi életvitelt.
Kemence község Pest megyében, a Szobi kistérségben, az Ipoly völgyében, a Börzsöny lábánál fekszik, közel a szlovák határhoz. A falut a Kemence patak szeli ketté, ami az Ipolyba torkollik. Megközelítése: 2-s számú főúton Hontig, majd mellékúton Kemencéig, vagy Szobon át a 12-s úton. A település közismert,népszerű idegenforgalmi célpontnak számít,turistautak kiindulópontja, A kisvasút és a vasúti múzeum is sok látogatót vonz a településre.
Kis lakás cseréje lehetséges Budapestre a IX-XXI. XIX.kerületben.
Ár : 11.900.000.-Ft
Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, hogy Ön mihamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Hitelügyintézés, értékbecslés, helyszíni felmérés, címkiadás, tanácsadás.
Irodánk megtalálható Vác, Dr. Csányi krt. 84.1/6.
Energetikai Tanúsítvány Készítése.
további ingatlanok megtekinthetők a www.gereingatlanok-vac.hu honlapon.
Tel : 06-70-558-1160 Gere Géza
Tel : 06-30-493-2550

Hirdető honlapja
Hely: Kemence


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Az Ön elérhetősége (pl. telefonszám, email, stb.):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Google+     Tumblr     Twitter