BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 666335
Hirdetés feladvaFeladva: 2024. 05. 17.
TelepülésHely: Magyarország
KategóriaKategória: Mezõgazdaság

Villanypásztor kerítéshez, villanypásztor karámhoz riasztó

Ár: 135.000 ft

Villanypásztor kerítéshez, villanypásztor karámhoz riasztó


Elektromos biztonsági kerítéshez - Villanypásztorhoz GSM riasztó és vezérlõ szett.
A villanypásztor GSM riasztó, egy széles körû, mindenre kiterjedõ, gyorsan és könnyen üzembe helyezhetõ megoldás az elektromos karámok, villanypásztor kerítések, elektromos biztonsági, elektromos vagyonvédelmi kerítések hibáinak, védelmi funkcióinak kijelzésére, a kezelõk által küldött vezérlõ utasítások fogadására és azok biztonságos végrehajtására, helyi és távoli kezelésére, ellenõrzésére. Beállíthatja a nagyfeszültségû riasztó modul érzékenységi-riasztási szintjét a dús növényzetû területen használatos elektromos kerítésekhez a növényzeten kialakult kisebb feszültség áthúzásokból adódó jelzések tompítására. A riasztónak létezik hálózatos 140 és 260 Volt között stabilan használható vagy 12 Volt akkumulátoros, napelemes áramellátású rendszerekre kialakított változata, amelyek képesek mûködni (több napig is) a külsõ tápellátás kimaradása (230 V vagy 12 Volt) esetén is, belsõ töltési funkciókkal rendelkezõ akkumulátoros tápegységének köszönhetõen. A riasztók tökéletesen stabilizálják a rákapcsolt villanypásztor készülékek kimenõ impulzusait a megfelelõ mûködés érdekében. A riasztó 12 Volt külsõ üzemi akkumulátoros változata hosszabb ideig képes mûködtetni egy villanypásztor készüléket (mint az önmagában tenné) egészen az akkumulátor maximálisan lemeríthetõ állapotáig.
A riasztó a be és kimenetek funkcióinak aktiválásától függõen az alábbi hibákat és eseményeket képes jelezni, akusztikus és vizuális módon, valamint képes továbbítani mobiltelefonra a legfontosabb információkat ingyenes hívás és olyan SMS üzenetek formájában amely tartalma konkrétan megnevezi a riasztást kiváltó okot.
Karám huzal szakadását, karám vezetéken történõ feszültség áthúzásokat, vezeték érintését, részleges vagy teljes zárlatokat, lehetséges a villanypásztor készülék meghibásodásának kijelzése.
Jelzi a tápfeszültség, hálózati áram kimaradását a riasztó belsõ vagy külsõ akkumulátorának hibáit. Külsõ 12 Volt akkumulátoros/napelemes rendszereknél az akkumulátor lemerülési folyamatát, méri az akkumulátor kapocs feszültséget amit mobiltelefonon bármikor lekérdezhet és vissza is ellenõrizhet. A riasztó azonnal késlekedés nélkül jelzi a bemeneteire kapcsolt külsõ érzékelõk jelzéseit, például: ütés, dõlés, mozgás szenzor, doboz ajtó vagy külsõ kapuk nyitás érékelõinek hiba jeleit azok kábeleinek átvágását szakadását.
Egyéb funkciók.
A riasztó kényelmi funkciók és használati megoldások igénye szerint aktiválható, be és kikapcsolható, kulcsos kapcsolóval, távkapcsolóval, számkódos billentyûzettel, mobiltelefonról ingyenes hívással. A rákapcsolt külsõ érzékelõk kikapcsolhatóak, pl a kerítés nappali üzemmód esetére amikor a kapunyitás érzékelõk riasztás jelzésére nincs szükség de a nagyfeszültségû védelemnek mûködnie kell. A riasztó kapcsolható már meglévõ riasztó rendszerhez vagy akár távfelügyeletes központokhoz is. A riasztóhoz kapcsolható olyan rádiós pl: kapu nyitás érzékelõ amely nyílt terepen akár több száz méter áthidalására is képes, speciális eleme akár 2-3 évig is képes azt mûködtetni.
Extra funkciók
A riasztóhoz kapcsolható kiegészítõ elektronikák segítségével akár több külön álló elektromos kerítés-karám egyenkénti vagy egy nagyobb terület oldalankénti riasztás funkcióinak kijelzése is megoldható akár egy vagy több mobiltelefonra.
Kulcsszavak:
villanypásztor,riasztó,karám,kerítés,biztonsági kerítés,területvédelem,bírtokvédelem,vadkár,

Hely: Magyarország


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Email elérhetőség (ahová a hirdető választ írhat Önnek):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Tumblr     Twitter