BetűméretBetűméret: -  +
Hirdetés azonosítóHirdetés azonosító: 673660
Hirdetés feladvaFeladva: 2024. 07. 11.
TelepülésHely: Magyarország
KategóriaKategória: Építõipar
HirdetőKerma Design többi hirdetése

Vízálló famintás Wood-Look vinyl falpanelek

Ár: 12.190 ft

Vízálló famintás Wood-Look vinyl falpanelek

A WallArt WOOD-LOOK falpanelek különböző stílusban és mintában készült vinyl falburkolatok, melyek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez. Könnyen felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk otthonunkat! Minden csomag 15 különböző panelt tartalmaz, így még természetesebb és egyedibb lesz a végeredmény.
Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapok: Természetes szépség és könnyű telepítés
A Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapok a legújabb trendet képviselik az oldalfali burkolatok terén. Ezek a vékony burkolólapok egyedülállóan valósághű famintával rendelkeznek, amelyek megtévesztően hasonlítanak valódi fához. Ha szeretné otthona vagy üzleti helyiségek falait természetes és meghitt hangulattal ellátni, akkor ezek a Wood-Look vinyl famintás lapok tökéletes választást jelentenek.

A gyors vinyl falburkolatnak köszönhetően a Wood-Look lapok egyszerűen és gyorsan telepíthetők, így időt és energiát takaríthat meg. Nincs szükség további előkészületekre vagy speciális eszközökre, egyszerűen ragassza fel őket a falra, és élvezze azonnal az új megjelenést.

A vinyl falburkolatok előnyei:
A Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapok sok előnnyel rendelkeznek. Az alábbiakban felsoroljuk néhányat:

Természetes megjelenés: A famintázat valósághű és részletes, így a falburkolatok természetes és meghitt atmoszférát teremtenek. Kiváló választás azoknak, akik szeretik az otthonos és természetes stílust.

Tartósság és könnyű karbantarthatóság: A Wood-Look vinyl lapok kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak, karcolásoknak és fakulásnak. Tisztításuk is egyszerű, mindössze egy könnyed tisztítószert és egy nedves ruhát igényelnek.

Sokoldalú felhasználás: Ezek a vinyl falburkolatok bármely helyiségben jól mutatnak, legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy akár üzleti környezetről. Alkalmasak beltéri falak, oszlopok vagy akár konyhapultok borítására is.

Gazdaságos megoldás: A Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapok megfizethető alternatívát jelentenek a valódi fa falburkolatokhoz képest. Ezzel a burkolólapokkal könnyedén elérheti a fából készült falak vonzását, anélkül hogy túlzott költségeket vállalna.

Tegye hangulatossá otthonát vagy üzletét a Wood-Look vinyl famintás falburkoló lapokkal.

Az exkluzív WoodLook falpanelek egyedi jellemzője, hogy kiváló minőségű vinyl anyagból készülnek. Ennek köszönhetően a paneleket használhatjuk és ideálisak nedves és párás helyiségekben való felszerelésre, mivel a műanyag ellenáll a víznek, és nem okoz kárt. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a nappaliban alkalmazhatóak, hanem kiválóak lehetnek a fürdőszoba vagy a mellékhelyiség díszítéséhez is. Sőt, akár konyhai hátfalként is tökéletes választás lehetnek.Kulcsszavak:
falpanel, falburkolat, otthon, vinyl, felújítás, kerma, lakberendezés, nappali, konyha, előszoba, dekorpanel, burkolat, falburkolat


Hirdető honlapja
Hely: Magyarország


✉ Üzenek a hirdetőnek:

Tárgy:


Üzenet:


Email elérhetőség (ahová a hirdető választ írhat Önnek):
Megosztom a Facebookon     Hirdetés nyomtatása     Elküldöm e-mailben     Tumblr     Twitter